Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç odu.

Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç
Yayınlama: 04.06.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcında yeni kabinede, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensip ve takdirleriyle Adalet Bakanı olarak görevlendirilmekten büyük bir onur duydum. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ADALETE OLAN GÜVENİN ARTIRILMASI İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Son 21 yılda Türkiye‘de demokrasinin standardının yükseltilmesi, hukuk devletinin tahkim edilmesi, yargı tarafsızlığının ve bağımsızlığının güçlendirilmesi başta olmak üzere, birçok konuda tarihi ve reform niteliğinde adımlar attıklarını vurgulayan Tunç, şöyle devam etti; “Önceki bakanlarımızın döneminde de Yargı Reformu Strateji Belgesi, İnsan Hakları Eylem Planı çerçevesinde çok sayıda mevzuat düzenlemeleri ve uygulamaya yönelik çok önemli yenilikler yaptık. Şimdi Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcında bu dönemde de inşallah kesintisiz bu reform sürecinin devam etmesi, milletimizin adalete olan güveninin artırılması için var gücümüzle çalışacağız.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.