Vatandaşlar bağımsız aday Kuvetli’yi bağrına bastı

Van’da bağımsız Belediye Başkan adayı Fırat Kuvetli, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kuvetli, gittiği her yerde ilgi ve sempatiyle karşılanıyor.

Vatandaşlar bağımsız aday Kuvetli’yi bağrına bastı
Yayınlama: 26.02.2024
A+
A-

Van’ın Tuşba ilçesi’nde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne bağımsız belediye başkan adayı olarak katılacak olan iş insanı Fırat Kuvetli, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Van’da birçok STK, dernekte görev yaptıktan sonra siyasi arenada boy göstermeye başlayan Kuvetli, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde Tuşba’da belediye başkanlığı için yarışıyor.

Vatandaşlar bağımsız aday Kuvetli’yi bağrına bastı

“VAN GİBİ BÜYÜKŞEHİRLERDE ALTERNATİFLER DE OLMALI”

Kuvetli, seçim çalışmalarının olumlu geçtiğini belirterek, “Başvuruların son günü Tuşba ilçemizden bağımsız adaylığımızı açıkladık. O gün bugün gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Kanaat önderleriyle bir araya geliyoruz. Halkımız, Tuşbalı hemşerilerimiz bizi bağrına basıyor. Yani biz de kendimizi samimi bir şekilde anlatıyoruz. Zaten yabancısı olduğum yerler, mahalleler değil. Birçoğuyla akrabalık ilişkilerimiz bulunuyor. Seçilirsek eğer ilçemize halkımıza hizmet edeceğiz. Şehrimiz siyaseten de sıkışmış durumda. Van gibi büyükşehirlerde alternatifler de olmalı. Vatandaşlarımız, seçmenizi bize şans verirse çok nitelikli bir kadro kurup, gerçek bir hizmet anlayışı ortaya koyacağız” dedi.

Vatandaşlar bağımsız aday Kuvetli’yi bağrına bastı

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.