VASKİ’den beklenen açıklama Alo 185’ten geldi!

Van’da sular kesilecek mi? Bir haftalık su kesintisine ilişkin günlerdir VASKİ’den beklenen açıklama bakın kimden geldi.

VASKİ’den beklenen açıklama Alo 185’ten geldi!
Yayınlama: 13.08.2023
Düzenleme: 13.08.2023
A+
A-

Vanolay’dan Suat Tink’in haberine göre Van’da aylardır süren su sorunu çözülemezken bir haftalık su kesintisi haberi işi çığırından çıkardı. VASKİ, Gürpınar’dan şehre gelen 1500’lük ana içme suyu isale hattındaki 5 arıza nedeniyle bir haftalık zorunlu su kesintisine gidileceğini duyurmuştu. 60’ın üzerinde mahalleyi kapsayan kesinti kararı vatandaşların tepkisi üzerine ertelendi.

RESMİ AÇIKLAMA BAKIN KİMDEN GELDİ!

VASKİ yetkililerinden alınan bilgiler üzerine yapılan erteleme haberlerine ilişkin Van Büyükşehir Belediyesi ile VASKİ’den herhangi bir resmi açıklamanın yapılmaması ise sosyal medyadan tepki çekti.
VASKİ’den resmi açıklama gelmeyince vatandaşlar Alo 185 hattını aramaya başladı. Vatandaşlar, bilgi almak için dakikalarca hatta bekledi.

VASKİ’den beklenen açıklama Alo 185'ten geldi!

Bir haftalık su kesintisi ertelendi haberlerine ilişkin açıklamayı VASKİ müşteri temsilcisi verdi. Alo 185 müşteri temsilcileri gazete muhabirimize 25. dakikada cevap vererek kesintinin iptal edildiğini herhangi bir kesintinin olmayacağını söyledi.

Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediyesi ve en önemlisi VASKİ’den kesintiye dair resmi bir açıklama yapılmaması vatandaşların kafasını karıştırmaya devam ediyor.

Sosyal medyadan duruma tepki gösteren kullanıcılar, “İletişim çağında bu kadar iletişimsizlik neden? Halkı bu kadar ilgilendiren bir konuda neden sessiz kalınıyor. Bir açıklama yapmak bu kadar mı zor?” diyerek serzenişte bulundu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.