VANTSO ve MÜSİAD İşbirliği

Van Ticaret Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ertuğrul Balibay bir araya geldi.

VANTSO ve MÜSİAD İşbirliği
Yayınlama: 11.10.2023
A+
A-

Van’da iki kurum arasında işbirlikleri konuşuldu

Van Ticaret Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ertuğrul Balibay, bir araya gelerek, iki kurum arasındaki işbirliklerini ele aldı.

“VAN TSO’NUN KAPILARI TÜM İŞ ÖRGÜTLERİNE SONUNA KADAR AÇIKTIR”

Karşılıklı istişarelerin yapıldığı toplantıda açıklamalarda bulunan Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, “Van TSO’nun kapıları tüm iş örgütlerine sonuna kadar açıktır. Ki çoğu iş örgütü temsilcisi ayrıca Van TSO’nun üyesidir. Kentteki iş örgütleri ile yakın bağ kurmamız ve birlikte çalışmamız, kıymetli olduğu kadar ilimize katma değer sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

İş örgütlerinin, Van TSO ile işbirliği içinde yer almasını isteyen Takva, “Odalar ile iş örgütleri arasındaki geliş-gidişlerin artması; gelişmemize, büyümemize ve sesimizin daha yüksek çıkmasına vesile olacaktır. MÜSİAD nezdinde tüm iş örgütlerine çağrımızdır. Burası sizin evinizdir. Birlikte ortak çalışmalara ve projelere imza atabilir, ayrıca bir akademi olan Van TSO’dan her zaman faydalanabilirsiniz” şeklinde konuştu.

İki kurum arasındaki işbirliklerinin ele alınmasının ardından ziyaret sona erdi.

wanhaber

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.