Vanspor’da şok üstüne şok! 29 kişi istifa etti

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 2-1’lik Beyoğlu Yeni Çarşı mağlubiyetinin ardından Vanspor’da başlayan istifa depremi devam ediyor.

Vanspor’da şok üstüne şok! 29 kişi istifa etti
Yayınlama: 29.12.2023
A+
A-

Bu kapsamda bugün de Denetim Kurulu’nda asil ve yedeklerin yanı sıra, Disiplin Kurulu’nda asil ve yedekte bulunan yöneticiler de görevlerinden istifa etti.

Böylelikle 37 kişiden oluşan Vanspor yönetiminde 29 kişinin istifa etmesinden kaynaklı yönetim otomatik olarak düşmüş oldu.

2-1’lik Beyoğlu Yeni Çarşı mağlubiyetinin ardından Vanspor’da İkinci Başkan Halil Pektaş, Asbaşkan Erol Temel, Genel Sekreter Gökhan Hanoğlu, Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoğlu, Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Tunçdemir, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Fehim Güney, Murat Antika, Vedat Dursun, Eşref Ünal, Orhan Tolga, Fikret Beler, Suat Özdağ, Semih Tan’ın yanı sıra yönetim kurulu yedek listesinde yer alan Ruknettin Bildirici, Ersin Temel, Murat Tuncay, Metin Tunçdemir, Emre Kaçmaz ve Kenan Fidan görevlerinden istifa etmişti.

Gelinen son noktada denetim kurulu asil ve yedek listesinde yer alan Av. Mehmet Yıldız, Emrah Dağ, Mustafa Kaya, İbrahim Entarili’nin yanı sıra, disiplin kurulu asil ve yedek listesinde yer alan Gürgin Kent, Ömer Faruk Hanoğlu, Sadık Haşimoğlu, Gökhan Ergenç ve Celal Yavuzer de mevcut görevlerinden istifa ettiler. Son istifalarla birlikte Vanspor’da istifa edenlerin sayısı 29’a ulaştı.

37 kişiden oluşan Vanspor yönetiminden 29 kişinin istifa etmesinden kaynaklı yönetim otomatik olarak düşmüş oldu.

Böylelikle Vanspor’un önümüzdeki günlerde acil olarak kongreye gitmesi gerekiyor. Vanspor’da Başkan Kıyak’ın yanı sıra sadece 8 kişi görevde kaldı.

Vanspor’da önümüzdeki günlerde acil olarak kongreyi gidilmesi bekleniyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.