Van’ın yeni  İl Milli Eğitim Müdürü belli oldu!

Son dakika haber ile Van Millî Eğitim Müdürlüğü’nden boşalan koltuğa kim atanacağı belli olurken yeni gelen isim ise netleşti.

Van’ın yeni  İl Milli Eğitim Müdürü belli oldu!
Yayınlama: 08.08.2023
A+
A-

İstanbul Esenler Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras atandı.

Seçimden sonra Türkiye’de birçok alanda değişimler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tekve’nin görev yeri değişirken, yerine de Aras atandı.

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığın’da bayram sonrası değişmesi beklenen 18 İl Milli Eğitim Müdürü listesi yayınlanırken, Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tekve’de Adana’ya atanmıştı.

Yeni gelişmeler yaşanırken, Tekve’nin yerine de İstanbul Esenler Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras atandı.

şehrivan


Van’ın yeni  İl Milli Eğitim Müdürü belli oldu!

Mehmet Nurettin Aras kimdir?

1973 Yılında Siirt´te dünyaya geldi. 1995 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl Van´da Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. 1997-2006 yılları arasında Van Ferit Melen İlköğretim Okulu´nda sırasıyla; Müdür Yardımcılığı, Müdür Baş Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü yaptıktan sonra Van İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne, ardından Van Çaldıran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

05.08.2008 tarihinde İstanbul İl Millî Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanmış ve daha sonraki süreçte İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevine getirilmiştir. Akabinde 13.09.2019 tarihinde Esenler İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevine atanmıştır. Mehmet Nurettin Aras evli ve 3 çocuk babası olup İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.