Van’ın Turizm Master Planı hayata geçiyor

Van’da turizmin geliştirilmesi için yapılacak tüm çalışmalar, izlenecek yol hakkında Van Valisi Ozan Balcı Turizm Master Planı hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Van’ın Turizm Master Planı hayata geçiyor
Yayınlama: 25.01.2023
A+
A-

Van’ın 2023-2027 yılı turizm yol haritasının belirlenmesi için Kapadokya Üniversitesi tarafından hazırlanan “Turizm Master Planı” Vali Ozan Balcı başkanlığında yapılan toplantıda görüşüldü.

Vali Yardımcı Adem Balkanlıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erol Uslu’nun da katıldığı toplantıda önemli konular konuşuldu.

Van’ın Turizm Master Planı hayata geçiyor

Toplantıda Van’da turizmin geliştirilmesi için yapılacak tüm çalışmalar, izlenecek yol, Kapadokya Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilgehan Gülcan, Doç. Dr. Halil Burak Sakal ve Funda Firuz Akan tarafından slayt eşliğinde sunuldu.

Van’ın Turizm Master Planı hayata geçiyor

Vali Balcı: “Turizm ilimiz için çok önemli”

Konuyla ilgili yapılan paylaşımda Vali Ozan Balcı:

” Bilimsel çalışmalar ışığında hazırlanan ve turizmimizin gelişmesine yönelik yapılacak yatırımlara ve çalışmalara büyük katkı sunacak master planının ara raporunu değerlendirdik. İnşallah bu işin aktörleriyle önümüzdeki günlerde bir araya gelerek master planımızı hayata geçireceğiz. Çok güzel bir çalışma olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.