Van’ın 4 ilçesinde başkanlar mazbatalarını aldı!

Van’da büyükşehir belediye eş başkanlarının mazbatalarını alarak göreve başlamalarının ardından, ilçelerde de belediye başkanları mazbatalarını almaya başladı.

Van’ın 4 ilçesinde başkanlar mazbatalarını aldı!
Yayınlama: 06.04.2024
Düzenleme: 06.04.2024
A+
A-

Van’ın dört ilçesinde belediye başkanları mazbatalarını alarak görevlerine başladılar.

31 Mart yerel seçimlerinde Van Büyükşehir Belediyesi ve 13 ilçenin tamamını kazanan DEM Partili başkanlar mazbatalarını alarak görevlerine başlıyor. Bu kapsamda Tuşba, Çatak, Özalp ve Gürpınar ilçelerinde belediye başkanı seçilen isimler mazbatalarını alarak görev başı yaptı.

Tuşba ilçesinde Hanım Akkoş’a, Çatak ilçesinde Reşat Eraslan’a, Özalp ilçcesinde Sakine Kutpınar’a ve Gürpınar ilçesinde de Mehmet Tahir Ertaş’a mazbataları teslim edildi.

Van’ın 4 ilçesinde başkanlar mazbatalarını aldı! Van’ın 4 ilçesinde başkanlar mazbatalarını aldı!

Van’ın 4 ilçesinde başkanlar mazbatalarını aldı!

Edremit

Van’ın merkez ilçesi olan Edremit ilçesinde Belediye Eş Başkanları Rabia Başak Koç ve Cemil Komi İlçe seçim Kuruluna giderek mazbatalarını aldılar. Eş Başkanlarına seçilmiş Belediye meclis üyeleri ile yurttaşlarda eşlik etti. Mazbata töreninden sonra konuşan eş Başkanlar Rabia Başak Koç ve Cemil Komi mazbatanın barışa vesile olması temennisinde bulundu. Eş Başkanlar daha sonra belediyeye geçerek görevlerine başladı.

wanhaber

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.