Van’daki olay ile ilgili peş peşe açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Van Valisi Başkale – Hakkari karayolunda meydana gelen çığ olayı hakkında bir açıklamada bulundu.

Van’daki olay ile ilgili peş peşe açıklama
Yayınlama: 26.02.2024
Düzenleme: 26.02.2024
A+
A-

Van’da 1 kişinin hayatını kaybettiği, 12 kişinin de yaralandığı çığ olayı ile ilgili sosyal medya üzerinde bir paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçmiş olsun dileklerinde bulunarak şunları söyledi:

“Bu akşam Van Başkale ilçemiz 32 Virajlar Mevkiinde yolcu minibüsü üzerine çığ düşmüş, olay yerine Van İl Afad’dan 5 araç, 20 personel ile 112 Sağlık ve Jandarma ekiplerimiz derhal sevk edilmiştir.

Edinilen ilk bilgilere göre çığ altında kalan minibüsten 12 vatandaşımız yaralı olarak kurtarılmış, 1 vatandaşımız ise maalesef hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” Dedi.

Van’daki olay ile ilgili peş peşe açıklama

Daha sonra hastanede yaralıları ziyaret eden Van Valisi ise,” Van-Hakkari karayolu Güzeldere Geçidi mevkiinde düşen çığın seyir halindeki minibüsü şarampole sürüklemesi sonucu meydana gelen kazada 1 vatandaşımız vefat etti, 12 vatandaşımız yaralandı. Valimiz Sn. Ozan Balcı, yaralanan ve Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Olayda vefat eden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifa diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Van’daki olay ile ilgili peş peşe açıklama

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.