Van’daki kuaförlerden örnek davranış

Van Berberler ve Kuaförler Odası organizasyonunda bir araya gelen gönüllü bayan kuaförleri, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Kız Yurdunda kalan depremzede kadınların saç ve cilt bakımını yaptı.

Van’daki kuaförlerden örnek davranış
Yayınlama: 01.03.2023
Düzenleme: 01.03.2023
A+
A-

Gönüllü kuaförler depremzedelerin saç ve cilt bakımını yaptı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından Van’a gelen depremzedeler, otel ve KYK yurtlarına yerleştirildi. Van Berberler ve Kuaförler Odasına bağlı gönüllü bayan kuaförler, depremzede kadınların saç ve cilt bakımını yaptı.

Gönüllü kuaförler depremzedelerin saç ve cilt bakımını yaptı

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerde evleri hasar gören depremzedeler, otel ve KYK yurtlarımıza yerleştirildi.

Bugün de 30 gönüllü bayan kuaförümüz KYK Kız Yurduna gelerek, depremzede kadınlarımızın saç ve cilt bakımlarını ücretsiz yaptı. Bizler de depremzede kardeşlerimize elimizden gelen desteği sunmaya çalışıyoruz. Acılarını en derinden hissediyoruz. Çünkü bizler de bu acıyı en iyi bilenlerdeniz. Rabbim bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın. Bu duygularla hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, bu hizmeti sunan tüm gönüllü bayan kuaförlerime de teşekkür ediyorum” dedi.

Gönüllü kuaförler depremzedelerin saç ve cilt bakımını yaptı   Gönüllü kuaförler depremzedelerin saç ve cilt bakımını yaptı

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.