Van’daki eğitim raporu Bakan Tekin’e sunuldu

Van’da Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin başkanlığında Valilikte yapılan toplantıda, ilimizdeki eğitim alanında yapılan çalışmalar ve yatırımlar görüşüldü.

Van’daki eğitim raporu Bakan Tekin’e sunuldu
Yayınlama: 09.09.2023
A+
A-

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin başkanlığında Vali Ozan Balcı, Vali Yardımcıları, Bakanlık Genel Müdürleri, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı yapıldı.

Valilikte yapılan toplantıda, ilimizdeki eğitim alanında yapılan çalışmalar ve yatırımlar görüşüldü. Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Bakanımız,20 milyon öğrencinin eğitim öğretime başlayacağını belirterek,“ Öğretmen, veli ve çocuklarımızın bir heyecanı var.

Van’daki eğitim raporu Bakan Tekin’e sunuldu

İnşallah eğitim öğretim yılını kazasız belasız sağlıklı bir şekilde tamamlayacağız. Ben bu vesileyle başta öğretmenlerimiz olmak üzere, velilerimize, öğrencilerimize hayırlı, başarılı, mutlu ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı temenni ediyorum.

 

Eğitim öğretim yılının başlangıcı itibariyle Van’da neler yapabiliriz, eksiğimiz var mı? Onu analiz etmek için buradayız. Toplantıda, ilimizdeki bütün eğitim öğretim süreçlerini masaya yatırdık. Burada gerçekten ciddi bir uyum var.

Valimiz ve siyasetçilerimiz okul ihtiyaçlarının bulunduğu yerleri ve buralardaki arazi ya da yatırım alanlarıyla ilgili durumları bizlerle paylaştılar.

İnşallah önümüzdeki yatırım döneminde burada ciddi ihtiyaçları gidererek yardımcı olacağız ve sağlıklı bir noktaya getireceğiz” dedi.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.