Van’da yılın öğretmeni belli oldu!

Tuşba Münci İnci Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde okul müdürü olarak görev yapan Orhan Güleşce, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında Van’da yılın öğretmeni seçildi.

Van’da yılın öğretmeni belli oldu!
Yayınlama: 23.11.2023
A+
A-

VAN’DA YILIN ÖĞRETMENİ ORHAN GÜLEŞCE OLDU

Van Tuşba’daki Münci İnci Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde Müdür olarak görev yapan Orhan Güleşce yılın öğretmeni seçildi. Okul Müdürü Orhan Güleşce, 2023/2024 Yılı Van’da yılın öğretmeni seçilen Tuşba Münci İnci Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde okul müdürü Güleşce’ye ödülünü Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin takdim etti.

 

ORHAN GÜLEŞCE KİMDİR?

1962 Van doğumlu Orhan GÜLEŞCE ilk, orta ve lise tahsilini Van´da tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik bölümünden mezun oldu.

Yozgat İstiklal Lisesi, Yozgat Sorgun Mehmetbeyli ortaokulu Matematik öğretmenliği, Tımar ortaokulu, Hacıömer Sabancı ilköğretim okulu, Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler ilköğretim okulu, Alipaşa Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüğü görevlerinden sonra zorunlu yer değişikliği nedeniyle 23.08.2010 tarihinde Milli Piyango Anadolu Lisesine Müdür olarak atandı.(Mesut Özata Anadolu Lisesi) 02.07.2019 tarihinde 2.kez zorunlu yer değişikliği nedeniyle Münci İnci Mesleki Teknik Anadolu Lisesine Müdür olarak atandı.

12 yıllık profesyonel futbolculuk hayatı futbol gözlemciliği ve spor yorumculuğunun yanı sıra şiire olan merakı ile birlikte çok sayıda yayınlanmış makale ve şiirleri mevcuttur. Ayrıca Mesut Özata Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine “Bir Kardeşliğin Hikayesi” adı altında el kitapçığı yayınlanmıştır. Orhan Güleşce evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: Van Siyaseti

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.