Van’da yetkililer duyarsız, şoförler acımazsız

Van’da büyük bir sıkıntı olan ulaşım sorununa bir de yaşlıların otobüslere alınmama sorun ortaya çıktı. Yine halk otobüslerin bir skandalı daha..

Van’da yetkililer duyarsız, şoförler acımazsız
Yayınlama: 14.12.2023
A+
A-

65 yaş üstü vatandaşların hakkı olan ücretsiz ulaşıma aldırış etmeyen kendini bilmez saygısız şoförlerin yüzün de her bir yaşlı vatandaş yolda kalmak zorunda kalıyor.

Belediyeler ülke genelinde 65 yaş üzeri vatandaşlara toplu taşıma ücretsiz hizmet veriyor. Ücretsiz veya indirimli olarak sadece 65 yaş üstü değil aynı zamanda şehit ve gazi yakınları, basın ile emniyet mensupları da faydalanıyor.

Tabi bu sorun sadece yaşlılar için değil yeri geldiğinde biz basın mensupları da aynı sorunlar karşı karşıya geliyoruz.

Devletin yaşlılara tanıdığı bu hakkı maalesef bu gördüğümüz görüntülerde olduğu gibi kendi bilmez şoförler sayesinde farklı bir boyuta taşınıyor.

Vanlife65 adlı sosyal medya kullanıcısının yaptığı paylaşımda Van Büyükşehir Belediyesine bağlı halk otobüslerin yine bir skandal görüntüsünü paylaştı.

Daha öncede buna benzer paylaşımda buluna kullanıcı “ Van’da yine bir skandal!” başlığı ile ikinci bir paylaşımda bulundu.

Vanlife65 paylaşımında,” Daha önce aynı sorunun yaşandığı Van’da yine bir skandal! Van Büyükşehir Belediyesi denetimindeki toplu taşıma aracı yaşlı bir vatandaşı almadı! Bunlara bir çözüm bulunmalı acilen yetkilerinin toplu taşıma araçlarını titizlikle takip etmesi gerekiyor…               “ dedi.

Yetkililerin bu ve buna benzer görüntülere kayıtsız kalmamasını diliyoruz.

 

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.