Van’da pet shopta polisi şok eden görüntü

SON DAKİKA HABER ile Van’da aralarında pet shop dükkanının da bulunduğu bazı mekanlarda düzensiz göçmen yakalanırken, 5 organizatör ise tutuklandı.

Van’da pet shopta polisi şok eden görüntü
Yayınlama: 26.02.2024
Düzenleme: 26.02.2024
A+
A-

Van’da pet shopta göçmen operasyonu

Van’da aralarında pet shop dükkanının da bulunduğu bazı mekanlarda düzensiz göçmen yakalanırken 5 organizatör ise tutuklandı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde “Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti” yapan şahıs/şahısların deşifresine ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan operasyonlarda; 11 organizatör hakkında adli işlem yapılmış, 5 organizatör tutuklanmıştır” denildi.

Van Emniyet Müdürlüğünün paylaştığı görüntülerde pet shop dükkanı başta olmak üzere bazı mekanlarda yakalanan düzensiz göçmenlerin görüntüsü de yer verildi.

Pet shop’ta düzensiz göçmen operasyonu


BAŞKA HABER OKU


Van’da terör operasyonu

Van’da PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 3 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.
Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “19-25 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; PKK/KCK terör örgütü soruşturmaları kapsamında 3 şahıs hakkında gerekli yasal işlem yapılmıştır” denildi.


Van’da gümrük kaçakçılığı operasyonu

Van’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda gümrük kaçağı malzemeler ele geçirildi.
Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Yapılan çalışmalar neticesinde 3 bin 24 paket sigara, 587 adet puro, 273 adet elektronik sigara ele geçirilmiştir. Ele geçirilen suç unsurları ve toplam 9 olay kapsamında 14 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır” denildi.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.