Van’da Kış Tedbirleri Toplantısı

Vali Ozan Balcı başkanlığında yapılan toplantıya Van ve ilçelerinde kışın alınabilecek tedbirler konusunda istişare edildi.

Van’da Kış Tedbirleri Toplantısı
Yayınlama: 27.11.2023
Düzenleme: 27.11.2023
A+
A-

Toplantıya, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, 6. Hudut Tugay Komutanı, Van Gölü Sahil Güvenlik Grup Komutanı, Karayolları Bölge Müdürü, Afad İl Müdürü ve Büyükşehir Belediyesi ile ilgili kurum amirlerinin katıldı.

Van’da Kış Tedbirleri Toplantısı

Vali Balcı başkanlığında Kış Tedbirleri Toplantısı yapıldı

Van Valisi Ozan Balcı, “Van’ın kış şartlarının zorlu geçtiği bir şehir olduğunu belirterek, bu nedenle her türlü tedbirin alınması gerektiğini söyledi.

Van’da kış şartlarının zorlu geçmesi nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yıl da gerekli tedbirleri almak adına Vali Ozan BALCI başkanlığında bir araya gelen kurum temsilcileri ile koordineli bir şekilde çalışarak, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli önlemelerin alınması konusunda bilgi paylaşımı yapıldı.

Toplantıda, yolların kardan temizlenmesi, çığ riski olan bölgelerde gerekli önlemlerin alınması, engelli ve yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik tedbirler, acil durum planları gibi konular ele alındı.

Toplantı, kurumların yapacakları çalışmalar ve alınması gereken tedbirler konusunda görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.

 

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.