Van’da Gezici Kütüphane Hizmete Başladı

Van Valisi Ozan Balcı’nın katılımıyla hizmete giren gezici kütüphane, kırsalda kütüphane olmayan veya kitapların ulaşamadığı noktalarda hizmet verecek.

Van’da Gezici Kütüphane Hizmete Başladı
Yayınlama: 20.11.2023
A+
A-

Gezici kütüphane, her yaştan vatandaşa kitap okuma imkanı sunacağını söyleyen Vali Balcı, törende yaptığı konuşmada, gezici kütüphanenin önemine değinerek, “Gezici kütüphanemiz, kırsalda kütüphane olmayan, kitapların ulaşamadığı noktalarda hizmet verecek. Kütüphanemiz aktif bir şekilde ihtiyaç olan bölgeleri gezecek. Çünkü her vatandaşımızın kitaptan faydalanması önemlidir. Her kitap bir mutluluktur.” dedi.

Van’da Gezici Kütüphane Hizmete Başladı

Gezici kütüphanede, 7’den 70’e her yaştan vatandaşa hitap eden çeşitli türlerde kitaplar bulunuyor. Gezici kütüphane, Van merkez ve ilçelerinde belirlenen noktalarda belirli aralıklarla hizmet verecek.

Van’da Gezici Kütüphane Hizmete Başladı

Gezici kütüphane, okuma kültürünü yaygınlaştırmak ve kitap okuma alışkanlığını geliştirmek için önemli bir adım olarak görülüyor. Gezici kütüphanenin Van’da yaşayan vatandaşlara kitapla buluşma imkanı sunması ve okuma kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlaması bekleniyor.

 

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.