Van’da bir kamu görevlisi tutuklandı!

Kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda Van’da “resmi belgede sahtecilik” yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan kamu görevlisi tutuklandı.

Van’da bir kamu görevlisi tutuklandı!
Yayınlama: 24.12.2022
A+
A-

Açıklamada banka yetkililerinin bir evraktan şüphelenmesi üzerine adli tahkikat başlatıldığını belirten Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada,” İlimizde bulunan banka yetkililerinin bir evraktan şüphelenmesi üzerine adli tahkikata başlanılmış, gerçeğe aykırı olarak düzenlenen belgeye icra dairesinin mührünün basılarak Resmi Belgede Sahtecilik suçunun işlendiği tespit edilmiştir.

Konuyla ilgili evrakı hazırlayan icra dairesinde görevli şüpheli ve hakkında icra işlemi olan akrabası gözaltına alınmış ve yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilmiştir. Evrakı düzenleyen şüpheli TUTUKLANMIŞ, akrabası hakkında adli kontrol kararı verilmiştir

Van Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz merkezinde ve ilçelerimizde halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü olayın önlenmesi, suça karışmış şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.” Denildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.