Van’da Ak Partiye büyük destek

Cumhur ittifakına destek kararı alan Van’a Vefa Platformu geniş bir katılımla Ak parti il binasına ziyaretini gerçekleştirdi

Van’da Ak Partiye büyük destek
Yayınlama: 07.05.2023
Düzenleme: 07.05.2023
A+
A-

Vana vefa platformu hafta içi yapılan toplantıda Cumhur ittifakına destek kararı aldı buna istinaden bu gün Platform üyelerinin katılımıyla Ak parti il binasına ziyareti gerçekleştirdi İl binasında Van milletvekili Burhan KAYATÜRK tarafından karşılandı.

Kıymetli hazirun bu gün Van tarihi bir ana şahitlik ediyor bu gün Van Ak parti binası yine tarihi günlerinden birini yaşıyor Vana vefa platformu olarak bizler Vanımızda bir olmak için diri olmak için güçlü bir Van için Tek Türkiye için buradayız diyen Platform Başkanı Osman YILDIZ,” Hiç kimseyi inancı için hiç kimseyi dili için hiç kimseyi örf adeti için ve hiç kimseyi siyasi görüşü için ötekileştirmeden herkesi kucaklamak için buradayız Vana Vanlıya istihdam için Vanlının projelerini hayata geçirmek için Van’da işsizliği  ortadan kaldırmak için bu gün biz buradayız.”

Van’da Ak Partiye büyük destek

“Çok kıymetli misafirlerim bu gün ne yazık ki küresel düşmanlar Türkiye’de yönetimi değiştirmek için düğmeye basmışlar  gerek ekonomik kartlarını gerek ülkemizdeki fondaş siyasi partileri kullanmak suretiyle tek  hedefleri sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞANI devirmek. Ama bunu çok iyi biliyoruz ki uzun adamı bunlar devirirse kaybedecek sadece Türkiye olmayacak tüm İslam ümmeti kaybedecek buna engel olmak için biz buradayız. Bu gün ufak kırgınlıkları bahane ederek Cumhur itifakına oy vermemek Ülkemizi Allah korusun ileride geri dönüşü olmayan uçurumdan atmak demektir”

Van’da Ak Partiye büyük destek

“Bu seçim gerçekten ülkemiz için Hayat memat olayıdır geleceğimiz için evlatlarımızın geleceği için Vandaki esnaf olarak ekonomik gelişme hedeflerimizi hayata geçirmek için bu gün buradayız.

Van’da Ak Partiye büyük destek

Bu ziyaret programı sürecinde bizim ve Vanımızn ağabeyi olan tek derdi Vanımıza daha fazla hizmet hedefi ve sevdası olan milletvekilim Sn. Burhan KAYATÜRKE ayrıyeten çabalarından dolayı teşekkür ediyorum yine bu gün bizleri Ak parti il binasında misafir eden il başkanımız Sn Emre GÜRAY ve Teşkilatına çok teşekkür ediyorum bugün yapılan bu programın Vanımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Yüce Allahtan diliyorum hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Dedi.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.