Van’da kaçakçılara darbe!

Van’da jandarma ve polis ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda kaçakçılara büyük bir darbe vuruldu. İşte operasyonların ayrıntıları….

Van’da kaçakçılara darbe!
Yayınlama: 09.10.2023
Düzenleme: 09.10.2023
A+
A-

Van’da 2 bin 100 litre kaçak motorin ele geçirildi

Van’da jandarma ekiplerince bir ikamette yapılan aramada, 2 bin 100 litre kaçak motorin akaryakıtı ve dolumda kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, Gürpınar ilçesi Aşağıkaymaz mezrasında ikamet eden R.G isimli şahsın ev ve eklentilerinde kaçak akaryakıt bulundurduğu ve bu akaryakıtı çiftçilere sattığı tespit edildiği belirtildi.

Van’da kaçakçılara darbe!

Açıklamada, “Van İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Birimleri, Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı ve Gürpınar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şahsın ikametgâhında yapılan aramada, toplamda 2 bin 100 litre kaçak motorin akaryakıtı ve dolumda kullanılan malzemeler ele geçirilmiştir. Akaryakıtın ‘Ulusal Marker’ ölçümünde geçersiz olduğu tespit edildiğinden el konularak, olayla ilgili olarak R.G. ve M.G. isimli şüpheli şahıslar hakkında cumhuriyet başsavcılığının talimatı istikametinde gerekli adli işlemlere başlanılmıştır” denildi.

 


İLGİLİ BAŞKA HABER OKU


Van’da gümrük kaçağı malzemeler gele geçirildi

 

Van’da polis ekiplerince yürütülen çalışmalar çerçevesinde gümrük kaçağı malzemeler ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Yapılan çalışmalar neticesinde; bin 480 paket sigara, 4 bin 123 adet ilaç, 326 adet cep telefonu, 197 adet cep telefonu aksesuarı, 81 adet elektronik sigara, 290 gram safran maddesi, 700 adet puro, 1 adet tabanca, 2 adet iç mekanizması olmayan tabanca, 16 adet tabanca fişeği, 7 adet tabanca parçası, 5 adet tabanca yapım malzemesi ele geçirilmiştir. Ele geçirilen suç unsurları ve toplam 11 olay bünyesinde 14 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır” denildi.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.