Van’a kaç kişide TOGG aracı var? İşte Türkiye’nin TOGG haritası!

Türkiyenin Otomobil Grişim Grubu (TOGG) adıyla kurulan ve Bursa’da üretimi yapılan TOGG T10x araçların teslimatı ile ilgili detaylar belli oldu.

 Van’a kaç kişide TOGG aracı var? İşte Türkiye’nin TOGG haritası!
Yayınlama: 31.12.2023
A+
A-

Yıl içerisinde teslimi başlayan TOGG’un ilk yerli aracı olan T10X’in teslimatı büyük ses getirirken Aralık 2023 sonu itibariyle çekiliş sırasına göre teslim edilen araç sayısı ve hangi ile kaç araç teslim edildiği belli oldu. Türkiye’de 2023’ün en çok satan araçlarından birisi olan T10x’lerin teslimat süreci devam ederken TOGG tarafından yapılan açıkalmada şu ana kadar tam  19 bin 583 aracın teslim edildiği duyruldu.

 Van'a kaç kişide TOGG aracı var? İşte Türkiye'nin TOGG haritası!

VAN’A KAÇ TOGG VERİLDİ?

TOGG sahipliğinde ilk sırayı 6 bin 870 araç ile İstanbul olurken, Ankara’ya ise 2 bin 636 TOGG teslim edildi. TOGG’un en verildiği üçüncü il üretim yeri olan Bursa oldu. Bursa’ya şu ana kadar 918 TOGG t10x teslim edildi. Van’da ise teslim edilen araç sayısı 60 olarak açıklandı.

DOĞU ANADOLU’DA EN ÇOK TOGG VAN’DA

Doğu Anadolu illeri arasında en çok TOGG’un teslim edildiği il Van olurken Güneydoğu’da ise Gaziantep’te rekor sayıda teslime ulaşıldı. Aralık 2023 itibariyle Gaziantep’e 455, Şanlıurfa’ya 230, Diyarbakır’a ise 200 araç teslimi yapıldı.

İŞTE TÜRKİYE’NİN TOGG HARİTASI!

 

Kaynak:ŞEHRİVAN

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.