Van’a gelen yolcu otobüsünde feci kaza! 7 ölü 30 yaralı

İstanbul’dan Van’a gitmekte olan Selim A. idaresindeki yolcu otobüsü bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak devrildi. Korkunç kazanın olduğu bölgeye ambulanslar sevk edildi.

Van’a gelen yolcu otobüsünde feci kaza! 7 ölü 30 yaralı
Yayınlama: 15.10.2023
A+
A-

Otobüs kazasında ölü sayısı 7’ye yükseldi

Sivas’ın Gürün ilçesi Yazyurdu mevkiinde meydana gelen otobüs kazasında ölü sayısı 7’ye yükseldi.

Edinilen bilgiye göre, kaza Malatya-Kayseri Karayolu Sivas’ın Gürün ilçesi Yazyurdu mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan Van’a gitmekte olan Selim A. idaresindeki 44 AK 213 plakalı Van Gölü firmasına ait otobüs bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 1’i çocuk 4 yolcu ölürken 30 yolcu ise yaralandı.

Van’a gelen yolcu otobüsünde feci kaza! 7 ölü 30 yaralı

Kaldırılan otobüsün altında ise biri çocuğa ait 3 ceset daha çıktı. Çıkartılan cesetlerle birlikte ölü sayısı 7’ye yükseldi. Yaralılar ambulanslarla Gürün Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan yaralılar Sivas’a sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Van’a gelen yolcu otobüsünde feci kaza! 7 ölü 30 yaralı

İLK KAZA NASIL OLMUŞTU

Sivas’ta yolcu otobüs devrildi: 4 ölü, 30 yaralı

Sivas’ın Gürün ilçesi Yazyurdu mevkiinde meydana gelen otobüs kazasında ilk belirlemelere göre 4 yolcu öldü, 30 yolcu ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Malatya-Kayseri Karayolu Sivas’ın Gürün ilçesi Yazyurdu mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan Van’a gitmekte olan 44 AK 213 plakalı Van Gölü firmasına ait otobüs bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak devrildi. Kazada 4 yolcu ölürken 30 yolcu ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Gürün Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.