​Van YYÜ’de Kadına Yönelik Şiddet Paneli

Van YYÜ tarafından Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin öncülüğünde; kadına yönelik şiddete dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla bir panel gerçekleştirildi.

​Van YYÜ’de Kadına Yönelik Şiddet Paneli
Yayınlama: 11.12.2023
A+
A-

Van YYÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Sema Sancak tarafından “Kadına Yönelik Şiddeti Bitirmek İçin Ne Yapmalıyız?” Van İl Emniyet Müdürlüğünden Polis Memuru Burhan Arığ “Kadına Yönelik Şiddet Konusunda Kolluk Kuvvetlerinin Yapacağı İşlemler” ve Van Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezinden Sosyal Çalışmacı Leyla Çelik ise “ Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi, ŞÖNİM Ne Yapar” başlıklı konular kapsamında sunumlar yapıldı.

Van YYÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen panelde yapılan sunumların yanı sıra fuaye alanında kadın sanatçıların ellerinden çıkmış olan ebru, naht, resim, kaligrafi ve hüsn-i hat sanatından oluşan karma sergi ise Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü çerçevesinde katılımcıların beğenisine sunuldu.

​Van YYÜ’de Kadına Yönelik Şiddet Paneli

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.