Van tanıtımı için birleşme kararı aldılar

Van Gölü Aktivistleri Yönetim Kurulu ve Van Pedalşör Bisiklet Grubu Yönetim Kurulu bir araya gelerek önemli bir karara imza attılar.

Van tanıtımı için birleşme kararı aldılar
Yayınlama: 13.09.2023
Düzenleme: 13.09.2023
A+
A-

Vangölü Aktivistleri Derneği’nden önemli karar

Van Pedalşör Bisiklet Grubu, Vangölü Aktivistleri Derneği ve Vangölü Spor Kulübü ile birleşerek Van’da bisiklet kullanımını özendirme, bisikletli ulaşımın teşviki, sporla sağlıklı bireylerin yetişmesi, bisiklet yarışlarına sporcu yetiştirmek olduğu ifade edildi.

Van tanıtımı için birleşme kararı aldılar

Konuyla ilgili yapılan açıklamada:

“Van Gölü Aktivistleri Derneği ve VanGölü Spor Kulübü, doğal güzellikleri koruma ve Van Gölü’nü turizme kazandırma misyonunu daha da güçlendirmek için heyecan verici bir gelişmeyi duyuruyor. Van Pedalşör Bisiklet grubu, Van Gölü Aktivistlerine katılmak için birleşme kararı aldı.

Van Pedalşör, uzun yıllardır Van’da bisiklet kültürünü teşvik ediyor ve çevre dostu ulaşımı destekliyor. Van Gölü Aktivistleri Derneği ile birleşerek, bisiklet kullanımını özendirme, bisikletli ulaşımın teşviki, sporla sağlıklı bireylerin yetişmesi, bisiklet yarışlarına sporcu yetiştirmek için takım kurma ve bisiklet yollarının açılması ile doğanın korunması ve bölgenin sürdürülebilir turizmine katkıda bulunma hedefimize daha da yaklaşıyoruz.

Bu birleşme, Van Gölü ve Havzası’nın korunması, tanıtılması ve turizme kazandırılması vizyonunu daha da güçlendiriyor. Birlikte, doğal güzellikleri koruma çabalarımızı artıracağız.

Karar:

Van Gölü Aktivistleri Yönetim Kurulu & Van Pedalşör Bisiklet Grubu Yönetim Kurulu” denildi.

Van tanıtımı için birleşme kararı aldılar

Van tanıtımı için birleşme kararı aldılar

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.