Van Spor için iyi haber

Katıldığı bir canlı yayın programında sitemde bulunan Van Spor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Feyat Kıyak iyi haberi paylaştı.

Van Spor için iyi haber
Yayınlama: 25.09.2023
Düzenleme: 25.09.2023
A+
A-

İşte o isim… Van Spor Futbol Kulübü, yeni sezon için göğüs sponsorunu buldu.

 

Van Spor göğüs sponsorunu buldu!

Van Spor Futbol Kulübü, yeni sezon için göğüs sponsoru anlaşması imzaladı. Wanhaber de yer alan bilgiye göre geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayın programında sitemde bulunan ve göğüs sponsoru bulamadıklarını kaydeden Van Spor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Feyat Kıyak, sponsor görüşmelerini yoğun şekilde sürdürdüklerini açıklamıştı.

Van Spor için iyi haber

Yapılan görüşmeler sonucunda 2023 – 2024 futbol sezonu için Van Spor’un forma sponsoru Artı Değer İnşaat olacak. Van Spor Yönetim Kurulu Başkanı Feyat Kıyak ve Van Sporlu yöneticiler, Artı Değer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Karakoç ile bir araya gelerek, göğüs sponsorluğu konusunda anlaştı ve imzalar atıldı. Yapılan anlaşma gereği 2023 – 2024 futbol sezonunda Van Spor formasının göğüs kısmında ‘Artı Değer İnşaat’ yer alacak.

alacak. Van Spor Futbol Kulübü yapılan anlaşmaya ilişkin; “Göğüs sponsorluğu imzaladık, camiamıza ve şehrimize hayırlı olsun inşallah” açıklaması yaptı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEÇEK DİĞER VANSPOR HABERLERİ

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.