Van semalarında görülen ışığın gizemi çözüldü!

Dün akşam saatlerinde Van semalarında esrarengiz bir ışık görüldü. Van ve çevre illerde de görülen gizemli ışık kısa süreli paniğe neden olurken o ışığın gizemi bir süre sonra çözüldü.

Van semalarında görülen ışığın gizemi çözüldü!
Yayınlama: 14.04.2024
A+
A-

Dün akşam saatlerinde Van semalarında esrarengiz bir ışık görüldü. Van ve çevre illerde de görülen gizemli ışık kısa süreli paniğe neden olurken vatandaşlar tarafından cep telefonla kaydedilen ışığın gizemi bir süre sonra çözüldü.

Van ve çevre illerin semalarında beliren esrarengiz ışık, bir süre gökyüzünde durduktan sonra gözlerden kayboldu. Van ve Hakkari ile birçok Orta Doğu ülkesinde görülen gizemli ışık, vatandaşlar tarafından cep telefonla kaydedilirken gizemli ışık, kuyruklu yıldıza benzetilirken çok geçmeden ışığın gizemi çözüldü.

Van semalarında görülen ışığın gizemi çözüldü!

VAN SEMALARINDA GÖRÜLEN IŞIĞIN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜ

Dün Lübnan’dan İsrail’e yapılan saldırılar ile başlayan gerginlik bir anda dünya gündemine oturdu. Büyük bir savaş söylentileri konuşulurken Van’da da panik yaratan bir görüntüye şahitlik edildi. Saldırıların başladığı andan itibaren zaman zaman çıkışlar yapan Lübnan, dün İsrail’e füze yağdırdı. İsrail’deki savunma sistemlerinin geçit vermediği saldırılar devam ederken Ortadoğu’da bir anda hareketlilik başladı. İran tarafından da ciddi bir hareketlilik başlarken tüm dünyada olası savaş senaryoları konuşulmaya başlandı.

 

RUSLARA AİT BALİSTİK FÜZE OLDUĞU KAYDEDİLDİ

Van semalarında gün içerisinde görüntülenen hareketliliğin bir süre sonra Rusya’ya ait balistik füze olduğu bilgisi edinildi. Rusya’nın kıtalar arası balistik füze denemesi yaptığı bilgisi edinildi.

KAYNAK: ŞEHRİVAN HABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.