Van İl Sağlık Müdürü’nden randevu uyarısı

İl Sağlık Müdürü Op.Dr.Muhammed Tosun “Özellikle Çocuklarda mevsimsel rahatsızlıkların fazla olması nedeniyle Çocuk Acil servislerinde iyileştirme çalışmaları yaptık.

Van İl Sağlık Müdürü’nden randevu uyarısı
Yayınlama: 07.01.2023
A+
A-

İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Muhammed Tosun ,Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr.Remzi Sarıkaya Beraberindeki heyet ile birlikte İpekyolu ek hizmet binası Acil ve Fizik tedavi rehabilitasyon Merkezi servislerini ziyaret ederek Hastane genel işleyişi hakkında Başhekim yardımcısı Op.Dr.İsmail Kızıltaş’tan bilgi aldı.

Poliklinikleri ve Acil servisi ziyaret ederek sağlık çalışanlarımızın istek ve temennilerini yerinde dinleyen Halkımıza daha fazla nasıl hizmet verebiliriz konularında fikir alışverişinde bulunduk.Göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı Sağlık Çalışanlarımıza teşekkür ettik ”dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr.Muhammed Tosun Hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, sohbet edip geçmiş olsun dileklerini ilettiler. İl Sağlık Müdürlüğünden ve Hastane idaresinden istek ve temennilerinin olup olmadığını sordular.

Hasta yakınlarına Acil olmayan durumlarda Hastalarını polikliniklerde muayene ettirmeleri konusunda uyarılarda bulundular.
Dr.Tosun, Hastane ve diğer sağlık kurumlarında sağlık hizmetinin aksamaması adına vatandaşlarımızın Alo 182 ve “MHRS” üzerinden randevu almalarını ve randevularına gelmelerini öneriyoruz ”dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.