Vali Balcı Paylaştı! İlimizin Kalkınması İçin Çalışıyoruz

Van Valisi Ozan Balcı, ildeki yatırımların son durumlarını değerlendirdiği toplantıda, ilin kalkınması için çalışmaların devam ettiğine dair bir paylaşımında bulundu.

Vali Balcı Paylaştı! İlimizin Kalkınması İçin Çalışıyoruz
Yayınlama: 14.12.2023
A+
A-

Van Valisi Ozan Balcı, ildeki yatırımların son durumları hakkında bilgi vermek üzere bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Vali Yardımcıları, Merkez İlçe Kaymakamları ve VASKİ Genel Müdürü katıldı.

Yapılan toplantıda, özellikle,” eğitim, spor, kültür ve turizm, sağlık, tarım ve hayvancılık, altyapı, ticaret, sanayi ve teknoloji, ulaşım, iletişim, enerji, sosyal destek Hızır Van projesi” ve kadın ve aile hizmetleri gibi ilimizde yürütülen birçok alandaki yatırımların son durumları değerlendirildi.

Vali Balcı Paylaştı! İlimizin Kalkınması İçin Çalışıyoruz

Vali Balcı, toplantıda yaptığı konuşmada, ilimizin imarı, ihyası ve inşaası için birçok alandaki yatırımlarla hayatın her alanına dokunarak, hep birlikte yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Vali Balcı, ilimizin kalkınması için yapılan yatırımların hız kesmeden devam edeceğini belirterek, tüm paydaşların işbirliğiyle Van’ı daha yaşanabilir ve refah seviyesi yüksek bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Toplantıda, ilimizde yürütülen yatırımlar hakkında ayrıntılı bilgi verildi.

 

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.