Taraftarlara önemli çağrı! Vanspor’a Destek Zamanı

Vanspor’un şampiyonluk yarışındaki en önemli desteği olan taraftarlar hem içerde hem de dışarda takımını yalnız bırakmadı. Play-off maçları öncesi Vanspor, taraftarlarına seslenerek önemli bir çağrıda bulundu.

Taraftarlara önemli çağrı! Vanspor’a Destek Zamanı
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

Vanspor taraftarlarına seslendi!

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta normal sezonu Esenler Erokspor’un ardından ligi 2.sırada tamamlayan Vanspor, Play-off mücadelesine 3.turdan dahil olacak.

 

TARAFTARA ÖNEMLİ BİR ÇAĞRI

TFF 2.Lig Beyaz Grupta şampiyonun belli olmasının ardında Vanspor ligi 2.sırada tamalayarak play-off mücadelesine 3.turdan katılacak. Sezon boyunca Vanspor’un şampiyonluk yarışındaki en önemli desteği veren taraftarlar takımını yalnız bırakmadı. Vanspor, play-off maçları öncesi taraftarlarına seslenerek önemli bir çağrıda bulundu.

“VANSPOR’A DESTEK ZAMANI GELDİ!”

Vanspor’dan yapılan açıklamada; “Değerli Vanspor Taraftarları! Vanspor’a olan sevgi ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Play-off heyecanı başlıyor ve takımımızın en güçlü şekilde desteklenmesi gerekiyor. Bu sebeple, Van şehri ve Türkiye genelindeki yüz binlerce Vanspor taraftarına sesleniyoruz. “Vanspor’a Destek Zamanı Geldi!” kampanyamızı başlatıyoruz. Her bir taraftarımızın, kişi başı 200 TL ile Vanspor’a destek olması için bir fırsat sunuyoruz. Siz de sevdiğiniz takım için harekete geçin, Vanspor’u play-offlar’da yükseltmek için desteğinizi esirgemeyin. Birlikte, Vanspor’u zaferlere taşıyalım!  Saygılarımızla, Vanspor Futbol Kulübü @vansporfk #Vansporadestekzamanı” denildi.

Taraftarlara önemli çağrı! Vanspor’a Destek Zamanı

KAYNAK: ŞEHRİVAN HABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.