Takva’dan Dikkat Çeken Paylaşım

Van halkı depremzedeler konusunda, yapabileceğinin en iyisini yapmak konusunda adeta iyilikte yarışır hale geldi.

Takva’dan Dikkat Çeken Paylaşım
Yayınlama: 14.02.2023
A+
A-

Van TSO’dan depremzedelere iş imkanı!

Van’da tekstil fabrikası bulunan bir iş insanı, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremden etkilenerek Van’a yerleşen depremzedelere, kalıcı bir şekilde yardımcı olmak koşuluyla Van TSO ile yaptıkları protokol dahilinde depremzedelere iş imkanı vereceklerini belirtti.

Kayıt yapanlar alınacak

Yapılacak en güzel yardımın bu olacağını söyleyen tekstil fabrikası sahibi, reklam olmaması anlamında firma ismini belirtmeyerek, çalışmak isteyen depremzede vatandaşların Van TSO’ya uğramaları ve kayıt yapmaları halinde, Van TSO Genel Sekreteri tarafından kendilerine bildirilen isimleri işe alacaklarını ifade etti.

Sosyal medyada paylaştı

Konu ile ilgili sosyal medya hesabında paylaşım yapan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, “ Bugün ilimizde bulunan bir grup tekstil üreticisi ile bir araya geldik. İlimizde bulunan depremzede bireylere fabrikalarında istihdam sözü verdiler. Onlara minnettarım. Çalışmak isteyenler Ticaret ve Sanayi odası istihdam ofisine başvuru yapsınlar, takibini bizzat yapacağım” şeklinde açıklama yaparak şükranlarını dile getirdi.

vanhavadis

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.