Sosyal medyanın gündemi  Vanspor

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor dün sahasında konuk ettiği Bursaspor’u 3-0 yenerek ligin ilk yarısını 3 puanla kapattı.

Sosyal medyanın gündemi  Vanspor
Yayınlama: 26.12.2023
A+
A-

Sosyal medya haberleri: Güvenlik gerekçesiyle seyircisiz oynan maç sonrası Vanspor taraftarları Sanat Sokağında buluşarak galibiyeti büyük bir coşkuyla kutladı.

Van TV’den canlı olarak yayınlanan maçı binlerce kişi izlerken sosyal medya da günün en çok konuşulan konusu oldu. Alınan galibiyet sonrası sosyal medyadan binlerce Twet atılırken Vanspor Twitter’da TT oldu.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor dün sahasında konuk ettiği Bursaspor’u 3-0 yenerek ligin ilk yarısını 3 puanla kapattı. Geçtiğimiz hafta oynan Bursaspor-Diyarbekirspor maçında çıkan olaylar nedeniyle maç seyircisiz oynanırken polis Van’da geniş güvenlik önlemleri aldı. Vanspor taraftarları 3-0 kazanılan maç sonrası kenti bayram havasına çevirirken dün sosyal medya en çok konuşulan konu oldu.

Sosyal medyanın gündemi Vanspor

VANSPOR TWİTTER’DA TT OLDU

TFF 2. Lig Beyaz grupta dün Vanspor-Bursaspor’u konuk etti. Vanspor maçın baştan sona üstün bir futbol oynayarak maçı da 3-0 kazandı. Güvenlik gerekçesiyle seyircisiz oynan maç sonrası Vanspor taraftarları Sanat Sokağında buluşarak galibiyeti büyük bir coşkuyla kutladı. Van TV’den canlı olarak yayınlanan maçı binlerce kişi izlerken sosyal medya da günün en çok konuşulan konusu oldu. Alınan galibiyet sonrası sosyal medyadan binlerce Twet atılırken Vanspor Twitter’da TT oldu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.