Sanayici Celal Şevgin’den takdir edilecek davranış!

Şevginler Group Yönetim Kurulu Başkanı Celal Şevgin, Adıyaman ve Şanlıurfa’yı etkisi altına alan sağanak yağmurun sele neden olması, akabinde 15 vatandaşın hayatını kaybetmesi nedeniyle Milletvekili aday adaylığı müracaatını ileri bir tarihe aldı.

Sanayici Celal Şevgin’den takdir edilecek davranış!
Yayınlama: 16.03.2023
A+
A-

AK Parti’de Milletvekili aday adaylığı müracaatını Perşembe günü yapılması planlanan sanayici Celal Şevgin, Adıyaman ve Şanlıurfa’da meydana gelen olumsuz durumlardan dolayı, aday adaylığı müracaatını ileri bir tarihe aldığını duyurdu.

“GÖRMEMEZLİKTEN GELMEK DOĞRU OLAMAZDI”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Şevginler Group Yönetim Kurulu Başkanı Celal Şevgin; “ AK Parti’den aday adaylığı müracaatımızı Perşembe ( bugün) yapmayı planlamıştık. Ancak, iki güzide şehrimizde daha önce deprem sonrasında ise sel felaketinin yaşanması dolaysıyla, bizim bu durumları görmemezlikten gelerek kalabalık bir heyetle, hiç bir şey olamamış gibi kendi işimize bakmamız doğru olamazdı.

Gönül verdiğimiz AK Partimizde ve dünya lideri olarak gördüğümüz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aynı davada birlik olduğumuz kıymetli insanlarla yol yürümek bizim için olukça önemlidir. Fakat tüm bunlara rağmen, bizim sağduyulu davranmamız gerektiği bilinci ile hareket etmemiz lazım.

Adıyaman ve Şanlıurfa’yı etkisi altına alan sağanak yağmur sonrasında, Şanlıurfa ve Adıyaman’da 15 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bazı kayıplar ise halen aranmaktadır. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, hayatını kaybedenler arasında 1 buçuk yaşında bir çocuğun da olduğunu açıkladı. Bizler bu bilgilere sahip olmamız durumu ortada iken, Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, hayatını kaybedenlere, yaralanan kardeşlerimize olan saygımızdan ötürü, memleketimize ve ülkemize başarılı hizmetler yapacağımız inancıyla, Milletvekili aday adaylığı müracaatımızı, ileri bir tarihe almayı daha insanı daha vicdanı olarak değerlendirdik” diyen Sanayici Celal Şevgin, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak: VAN HAVADİS

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.