Şair ve Yazar Ercan Ulutaş’ın Şiir Kitabı Yayımlandı

Van’daki şair ve yazar gurubunun bilenen simalarından biri olan Ercan Ulutaş, yeni çıkardığı Şiir ve Deneme kitabı “Gönül Nağmesi” adlı eseriyle okuyucularla buluşmaya hazırlanıyor.

Şair ve Yazar Ercan Ulutaş’ın Şiir Kitabı Yayımlandı
Yayınlama: 26.06.2023
A+
A-

Morena Yayınevi tarafından piyasaya sürülen Gönül Nağmesi seksen sayfadan oluşuyor.

 

Söz konusu çıkardığı Şiir ve Deneme kitabı Gönül Nağmesi hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan şair ve yazar Ercan Ulutaş ” Uzun yıllardır yazdığım şiir ve denemeleri bir kitapta toplayarak eser haline getirmek istedik. Hamdolsun bugüne nasip oldu. Kitapta gerek memleketimiz Van’ın değerleri, güzellikleri doğal ve kültürel özellikleri başta olmak üzere bir birinden güzel ve duygusal şiirlere yer vermeye gayret ettim.

Tabi mühim olan çıkardığımız esere okuyucularımız gerekli değerlendirmelerde bulunsun. Bu konuda gereğinden fazla değinmeyi doğru bulmuyorum. İnşallah ilerleyen günlerde okuyucularımızla bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Kitabımızın elimize ulaşması için her süreci titizlikle takip eden Morena Yayınevi’nin değerli yöneticisi Ali Kocabıyık’a ve emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunarım, dedi.

Şair ve Yazar Ercan Ulutaş'ın Şiir Kitabı Yayımlandı

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.