Osman Çelik CHP’de Milletvekilliği İçin Başvuruda Bulundu

Yüzlerce isim siyasi partilerde Van aday adayı olmak için başvuru yaparken başvuru sürecinin sonuna doğru partilerin CHP için önemli bir isim öne çıktı.

Osman Çelik CHP’de Milletvekilliği İçin Başvuruda Bulundu
Yayınlama: 24.03.2023
Düzenleme: 24.03.2023
A+
A-

Van’da daha önceleri çeşitli STK’larda görev alan, geçmiş dönemlerde de Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliği ve Başkan Vekilliği görevlerinden bulunan iş insanı Osman Çelik; “Tarih bizi yeniden göreve davet ediyor” diyerek, “ Türkiye’de yaşayan tüm duyarlı insanları CHP çatısı altında birleşmeye bekliyorum” dedi.

İş İnsanı Osman Çelik CHP’den milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgi konuşan CHP Van Milletvekilli Aday Adayı Osman Çelik,” Mütevazi, dürüst, demokrat Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU ‘nun liderliğinde Demokrasinin hayat bulduğu eşit özgür yurttaşlık temelinde ayrıştırmadan ötekileştirmeden ve sorumluluk sahibi biri olarak bu tarihi sürece katkı sunmak adına aday adayı oldum.”

 

Osman Çelik CHP'de Milletvekilliği İçin Başvuruda Bulundu

 

Osman ÇELİK kimdir

1966 Van merkez doğumlu. Anadolu Üniversitesi işletme Fakültesi, yine toplum bilimine olan ilgimden İstanbul üniversitesi Sosyoloji bölümü 4 sınıf öğrencisi olarak devam etmektedir.2000/2001 yılları arasında Chp Van il yönetim kurulu ile il eğitim sekreterliği görevlerinde bulundum. Yine aynı yıl Van genç işadamları derneği başkan yardımcılığı görevim daha sonra 2003 ile 2012 arasında ise Van Ticaret ve Sanayi odası meclis Üyeliği, yönetim kurulu başkan yardımcısı ve Başkan Vekilliği görevlerinde bulundum. İş hayatım Van/ Ankara olmak üzere inşaat ve Yapı denetim sektörlerinde devam etmektedir.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.