Okullarda Son Hafta Yoklama Var mı?

Son hafta yoklama alınır mı? Okullarda 1. yarıyıl tatili öncesi son haftaya girilirken öğrenciler ve veliler son hafta yoklama alınıp alınmadığını merak ediyor.

Okullarda Son Hafta Yoklama Var mı?
Yayınlama: 18.01.2023
A+
A-

Okullarda son hafta 15 tatilden öncesi yoklama alınıyor mu?

15 tatilden önce yoklama alınacak mı sorusuna cevap aranıyor. Öğrenciler 20 Ocak tarihinde karnelerini alacak ve 15 gün süren tatile çıkacak. Peki son hafta yoklama alınır mı?

Son hafta yoklama alınır mı? Okulun son haftası 15 tatilden önce yoklama alınacak mı? Milyonlarca öğrenci ve öğretmen için ara tatil zili çalacak. Öğrenciler karnelerine kavuşacak ve 15 gün boyunca dinlenme fırsatı yakalayacak. Okulun son haftasında ise devamsızlık olup olmadığı merak edilen konuların başında geliyor. Son hafta yoklama alınır mı sorusunun cevabı araştırılıyor.

Okullarda Son Hafta Yoklama Var mı?

“SON HAFTA YOKLAMA ALINIR MI?”

Okulların son haftası da resmi eğitim öğretim dönemi içerisinde olduğundan son hafta da yoklama alınmaktadır. Son haftada yapılan devamsızlıklar sisteme eklenebilmektedir.

“15 TATİL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?”

15 tatil ya da halk arasında bilinen ismiyle sömestr tatili 23 Ocak’ta başlayacak. Öğrenciler 20 Ocak günü karnelerini alacak ve hafta sonu tatilinin ardından 23 Ocak – 3 Şubat arası okullar tatil olacak. Yeni eğitim öğretim dönemi ise 6 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

“E OKUL VBS GİRİŞİ NASIL YAPILIR?”

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi yani kısa adı VBS’ye giriş yapmak için öncelikle ”e-okul.meb.gov.tr” adresine giriş yapmanız gerekmektedir. Karşınıza çıkan sayfadaki ekrandan istenen bilgileri doğru şekilde girmeniz gerekiyor.

Öğrencilerin sistem bilgilerine T.C kimlik no ve okul numaraları kolayca erişim sağlanabiliyor.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’ne başarılı bir giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan “Not Bilgisi” seçeneğine tıklayıp notlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

Türkiye gazetesi

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.