Muhtar Adayı Yunus Kızıltaş’tan birlik çağrısı

Beyüzümü Mahallesi Muhtar Adayı Yunus Kızıltaş, Van’ın en güzel mahallesini hizmetle buluşturmak için aday olduğunu söyledi.

Muhtar Adayı Yunus Kızıltaş’tan birlik çağrısı
Yayınlama: 01.01.2024
A+
A-

Beyüzümü Mahallesinde yaşan biri olarak gördüğüm eksikleri tamamlamak ve mahallemizin hak ettiği yere gelmesi için muhtarlığa adaylığını duyuran Yunus Kızıltaş,” çocukluğumun geçtiği mahallemde şimdi hizmet etmek istiyorum. Her sokağını karış karış arış bildiğim mahallemde yıllarıdır bitmeyen sorunların olduğu herkes biliyor. Ben ve benimle birlikte yanımda olan vatandaşlarımızla birlikte yeni bir sayfa açarak hizmet yolunda önemli bir adım atmak istiyorum.”

Muhtar Adayı Yunus Kızıltaş’tan birlik çağrısı

Daha iyi hizmet için 2024 yerel seçimlerinde Beyüzümü Mahallemiz için muhtarlığa adayım” diyen Yunus Kızıltaş tanıttı.“Çıkmış olduğum bu yolda hepinizin desteklerini bekliyorum. Mahallemizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz, hep birlikte daha güzel ve daha aydınlık bir Beyüzümün geleceğinin planını yapacağız. Saha çalışmalarımızda herkesin ayrımını yapmadan kapılarınız çalıp sizde desteğinizi isteyeceğiz. Mahallemiz için inşallah her şeyin hayırlısı olur.” Dedi.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.