Milletvekili Arvas Takdir topluyor

AK Parti mevcut Milletvekili Abdulahat Arvas, milletvekili yaptığı beş yılda Van’a birçok yatırımın öncülüğünü yaptı ve yeni dönemde mevcut yerini koruyarak tekrar 3. sıradan milletvekili adayı gösterildi.

Milletvekili Arvas Takdir topluyor
Yayınlama: 01.05.2023
A+
A-

Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanan Arvas Özalp ilçesinde çarşı pazarı dolaşarak, kahvehanelerde vatandaşlarla hasbıhal etti.

Milletvekili Arvas, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selam ve muhabbetlerini iletiyor.  Özalp Sanayi Sitesin de bulunan tüm esnafı tek tek ziyaret eden Arvas gösterilen ilgi karşısında memnuniyetini dile getrdi.

Van ile bağlarını koparmayarak meclis çalışmalarının olmadığı günler seçim bölgesinde halkın arasında oldu. Van ile Ankara arasında köprü olarak kentin sorunlarını Ankara’ya taşıdı. Bakanlıklarda yatırımların takipçisi olarak birçok projenin Van’a kazandırılmasında gayret gösterdi.  Halk arasında genel kabul gören bu siyaset tarzı ile Van halkının takdirini kazandı. Yaptıkları ve mütevazı kişiliği ile umut vaat eden bir siyasetçi olarak bugünde çok rahat bir şekilde sahada halktan destek istiyor.

Tüm bu kazanımların artarak devam etmesi amacıyla ülkemizin ve bölgemizin her zamankinden daha çok Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partiye ihtiyacı var. AK Parti asla aldatan olmadı. Van Halkı olarak bizlerde aldanan olmayalım.14 Mayısta sağduyulu davranalım.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.