Memur-Sen TOKİ’de ulaşım sorunu…

Edremit ilçesinde bulunan Memur-Sen TOKİ ile SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında ulaşım sorunu devam ediyor. Memur-Sen TOKİ’den SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden ulaşım araçlarının olmamasından dolayı burada yaşayan vatandaşlar ciddi sorun yaşıyor.

Memur-Sen TOKİ’de ulaşım sorunu…
Yayınlama: 10.04.2023
Düzenleme: 10.04.2023
A+
A-

Memur-Sen TOKİ’de ikamet eden vatandaşlar, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek için, Van Gölü Elektrik Dağıtım binası kavşağında inmek zorunda kaldıklarını ve dakikalarda yürüdükten sonra hastaneye gidebildiklerini vurguladılar.

Yetkililere çağrıda bulunan Memur-Sen TOKİ sakinleri, defalarca sorunlarını dile getirmelerine rağmen bir çözüm bulunmadığını ifade ettiler.

TOKİ ile SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında yaşanan ulaşım sorunlarının çözülmesini isteyen TOKİ sakinleri, burada ikamet edenlerin hastaneye gitmek için ciddi sıkıntılar çektiğini söylediler. Gazetemiz aracılığıyla sorunlarını dile getiren ve ulaşım sorununa çözüm bekleyen Memur-Sen TOKİ sakinleri, yıllardır hastaneye gitmek için büyük sıkıntılar yaşadıklarını vurguladılar.

Memur-Sen TOKİ’den hastaneye servis araçlarının olmamasından kaynaklı, hastaneye çok uzak bir noktada inmek zorunda kaldıklarını belirten TOKİ sakinleri, bu konuda yetkililerden çözüm beklediklerini söylediler.

 

Van Bölge Gazetesi

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.