Kariyer Fuarında Cemre Farkı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğü ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF’24) törenle açıldı.

Kariyer Fuarında Cemre Farkı
Yayınlama: 04.01.2024
Düzenleme: 04.01.2024
A+
A-

Van Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’nın açılışına, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Selim Atay, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Dr. Ozan Balcı, Van, Bitlis Eren, Hakkari, Iğdır, Muş Alpaslan ve Siirt Üniversitelerin Rektörleri, Belediye Başkanları, kamu kurum amirleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kariyer Fuarında Cemre Farkı

Açılış sonrası stantları gezen protokol üyeleri ve öğrenciler yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yaptığı profesyonel hizmetlerle kısa zamanda Türkiye’nin birçok ilinde önemli projelerin yapımında imzası olan Cemre Prefabrik fuar merkezinde kurduğu standı ile de en çok ilgi çeken firma oldu.

Başta açılışa katılan protokol üyeleri olmaz üzere birçok kişi tarafından ziyaret edilerek yoğun ilgi gösterildi.

Kariyer Fuarında Cemre Farkı

İki gün sürecek Doğu Anadolu Kariyer Fuarında yaptığı hizmetlerin yanı sıra teknik donanımla da ilgileri üzerine çeken Cemre Prefabrik Yapı, kendi sektöründe öncü olma yolunda olduğunu belirterek yeni hedeflerini gelen konuklarla paylaştı.

Kariyer Fuarında Cemre Farkı

tamamı mühendislik hizmeti gerektiren prefabrik yapıların hız ve dayanıklılık olarak öne çıktığını belirtti. Gökmen Kaplan,” Firmamız kısa zamanda önemli projelere imza atmış. Van ve bölgede önemli referansları portföyüne eklemiştir. Kaliteli, hızlı ve akılcı çözümlerle hizmet vermeyi prensip edinen Cemre prefabrik ve yapı elemanları üretimi konusunda ileri teknolojileri kullanarak sektöründe öncü olma yolunda emin adımlar atmaktadır.”

Kaplan:” Doğu Anadolu Kariyer Fuarında da stadımızın ziyaretçiler tarafından ilgi görmesi bizi gururlandırdı. Bu fuarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kariyer Fuarında Cemre Farkı

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.