Karıncalar Platformu Van’a geliyor

En yetkin kişilerden oluşan direktörler kurulu, paydaşları ve gönüllü destekçileriyle faaliyetlerini sürdüren Karıncalar Platformu Finansal Okuryazarlık Kulübü’nün bu seferki durağı Van olacak.

Karıncalar Platformu Van’a geliyor
Yayınlama: 15.01.2024
A+
A-

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde 27 Ocakta Karıncalar Platformu işbirliğinde ‘Sermaye Piyasasına Kapı Açan Doğunun İncisi Van’ programı düzenlenecek.

Türkiye sermaye piyasasının etkinliğinin ve kurumsal kalitesinin artırılması ve sürdürülebilir kılınması, yüksek finansal okuryazarlığa sahip yetkin yatırımcılardan oluşan bir ekosistemin yaratılması amacıyla kurulan Karıncalar Platformu Finansal Okuryazarlık Kulübü, farklı şehirlerde etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda şimdiye kadar birçok ilde programlarlar düzenleyen Karıncalar Platformu Finansal Okuryazarlık Kulübü’nün bu seferki durağı Van olacak. Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde 27 Ocak’ta Karıncalar Platformu işbirliğinde ‘Sermaye Piyasasına Kapı Açan Doğunun İncisi Van’ programı düzenlenecek.

Tüm bileşenleriyle Türkiye Sermaye Piyasasının güvenilir, objektif ve katma değer yaratan öncül paydaşlarından biri olmayı hedefleyen Karıncalar Platformu Finansal Okuryazarlık Kulübü, Van’da yatırımcılarla buluşacak. Van Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 27 Ocak’ta ‘Karıncalar Denizde!’ sloganıyla düzenlenecek olan ‘Sermaye Piyasasına Kapı Açan Doğunun İncisi Van’ programında, Prof. Dr. Ganite Kurt, Doç. Dr. Soner Gökten, Remzi Özdemir, Metin Yüksel ve Suat Olgun, tecrübelerini yatırımlara aktaracak. Türkiye’nin finansal okuryazarlık alanındaki en geniş kapsamlı sivil toplum projelerinden biri olan Karıncalar Platformu, yüksek finansal okuryazarlık yetkinliğine sahip yatırımcıların, derinlikli ve etkin sermaye piyasalarına sahip hale gelmelerini sağlamayı hedefliyor.

Bu kapsamda alanında en yetkin kişilerden oluşan direktörler kurulu, paydaşları ve gönüllü destekçileriyle Karıncalar Platformu Finansal Okuryazarlık Kulübü faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Karıncalar Platformu Finansal Okuryazarlık Kulübü sadece geleneksel para yönetimi odaklı bir anlayışla değil, kripto varlıklar da dahil tüm finansal araçlar kapsamında, üst düzey bilgi seviyesine sahip bireyler hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde ve Karıncalar Platformu işbirliğinde 27 Ocak Cumartesi günü 14.00’te M. Rifat Hisarcıklıoğlu Toplantı Salonu’nda Karıncalar Denizde!’ sloganıyla düzenlenecek olan ‘Sermaye Piyasasına Kapı Açan Doğunun İncisi Van’ programının yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ

Karıncalar Platformu Van’a geliyor

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.