İslam Memiş altın için kritik 2 aralığı açıkladı

Piyasalarda dalgalı seyir yaşanırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın için kritik rakamları duyurarak beklediği 2 aralığı söyledi. Altın almalı mı satmalı mı? Altın yükselecek mi düşecek mi? İslam Memiş yanıtladı…

İslam Memiş altın için kritik 2 aralığı açıkladı
Yayınlama: 28.03.2024
A+
A-

Altın gram fiyatı 2300 liraya mı gidiyor?

Altın fiyatları yükseliş trendini sürdürüyor. Ons altın fiyatı 2195 dolar çevresinde işlem görürken altın gram fiyatı tırmanışa geçti. Piyasalarda dalgalı seyir yaşanırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın için kritik rakamları duyurarak beklediği 2 aralığı söyledi. Altın almalı mı satmalı mı? Altın yükselecek mi düşecek mi? İslam Memiş yanıtladı…

Altın fiyatları haftanın son işem gününe doğru giderken artış gösteriyor. Ons altın 2200 dolara dayanırken altın gram fiyatı iç piyasada 2300 liraya yaklaştı. Öte yandan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın için merak edilenleri yanıtladı.

 

İSLAM MEMİŞ’TEN ALTIN YORUMLARI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken altın yorumları yaptı.

 

ONS ALTIN HIZLI TOPARLANDI

İslam Memiş’in açıklamaları şöyle:

“Ons altın 2160 dolar seviyesini test etti geçen hafta. Hızlı bir toparlanma yaşadı.

 

“YÜKSELİŞLER DEVAM ETMEYECEK”

2186 dolar seviyesine kadar yükseldi. Bu yükselişler devam etmeyecek.

 

ONS ALTINDA KRİTİK ARALIK

Geniş bant aralığına odaklandım. 2125-2225 dolar aralığını takip edeceğim. 2223 dolar seviyesi test edildi geçen hafta. Bu hafta gerileme gördük. Tekrar burası direnç seviyesi olarak kalmaya devam edecek.

 

ONS ALTIN YATIRIMCISI DİKKAT!

Aşağıda 2125 dolar seviyesi var. 2160 dolar seviyesi aşağı yönlü kırılınca bu seviyeyi takip edeceğim. Yatırımcısı 2125-2225 dolar aralığını takip etmeli.

 

“İŞÇİLİKLER NORMALLEŞİYOR”

Ons altın bu kadar yükselmesine rağmen gram altın yükselmiyor. Yani satıcılı. Çünkü işçilikler normalleşiyor.

 

İŞTE ALTIN GRAM İÇİN ALIM SEVİYESİ

Gram altın dün 2400 TL altına sarktı. Gram altın almak isteyenler bu seviyelerden yüzde elli alabilir. 3000-3500 lira beklentimiz yıl içinde devam ediyor.”

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.