İpekyolu’nda öğrencileri sevindire haber

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 23 Ocak – 2 Şubat 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan gösterilerden toplamda 10 bin öğrencinin faydalanması hedefleniyor.

İpekyolu’nda öğrencileri sevindire haber
Yayınlama: 19.01.2023
Düzenleme: 19.01.2023
A+
A-

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçede sosyal projelerle de adından sık sık söz ettiren İpekyolu Belediyesi, düzenleyeceği karne şenliğinde; tiyatro gösterileri, bubble show, ilizyon gösterileri, piton gösterisi, jimnastik gösterisi, jonglör ve ateş show gösterileri ile çocukların yarıyıl tatillerini ücretsiz olarak eğlenceli hale getiriyor.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “2022-2023 eğitim öğretim sezonunun birinci dönemini tamamlayan öğrencilerimizin tatil sürelerini keyifli ve eğlenceli kılmak amacıyla çeşitli etkinlikler ve gösteriler düzenledik.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bizler için çok önemli ve öncelikli. İpekyolu Belediyesi olarak bu düşünce ve anlayışla çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, eğitim hayatlarına katkıda bulunmak ve onlara sağlıklı bir gelecek oluşturmak amacıyla birçok hizmet gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. ” diye konuştu.

İpekyolu’nda “Karne Şenliği” başlıyor
İpekyolu’nda “Karne Şenliği” başlıyor
İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.