İnşaattan düşme ölümleri çoğaldı! Vanlı bir genç daha hayatını kaybetti

Van’ın en büyük sorunlarının başında gelen işsizlik sorunu ölümlere neden oluyor. Vanlı gençler Van’da iş olanaklarının kısıtlı olmasından dolayı batı illerinde inşaatlarda çalışıyor.

İnşaattan düşme ölümleri çoğaldı! Vanlı bir genç daha hayatını kaybetti
Yayınlama: 10.01.2024
A+
A-

Bir işçi kazası daha! Vanlı genç inşaattan düşerek hayatını kaybetti!

Van’ın en büyük sorunlarının başında gelen işsizlik sorunu bir gencin daha ölümüne neden oldu. Vanlı gençler Van’da iş olanaklarının kısıtlı olmasından dolayı batı illerinde inşaatlarda çalışıyor. Vanlı gençler inşaatlarda iş kazalarına kurban gitmeye devam ediyor. Son olarak Hatay’da bir inşaatta çalışan Abidin Bedir, iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

İnşaattan düşme ölümleri çoğaldı! Vanlı bir genç daha hayatını kaybetti

İŞSİZLİK BÜYÜK SORUN

Genç nüfusunun yoğun olduğu şehirlerden biri olan Van’da işsizlik oranlarının yüksek olması, gençleri alternatif iş sektörlerine yönlendirmek zorunda bırakıyor. Bu durumda birçok genç, geçici çözümler arayarak inşaat sektöründe iş bulma yolunu seçiyor. Ancak, bu alternatif çözüm beraberinde inşaatlardaki iş kazalarını da beraberinde getiriyor.

SON BİR HAFTADA 4 VANLI GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Bir hafta içinde inşaatlarda çalışan Vanlı dört genç, meydana gelen kazalar sebebiyle hayatını kaybetti. Son olarak Van’ın Özalp İlçesine Bağlı Çubuklu Köyü nüfusuna kayıtlı Abidin Bedir, Hatay’da çalıştığı inşaatın altıncı katından düşerek hayatını kaybetti. Hatay’da yapılan otopsinin ardından Van’a nakledilen Bedir’in cenazesi Çubuklu Köyü mezarlığına defnedilecek.

Kaynak: VAN HAVADİS

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.