HÜDA PAR’ın Van Büyükşehir Belediye başkan adayı belli oldu!

Türkiye 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için sandık başına gidecek. Siyasi partilerin yerel seçim çalışmaları kapsamında ittifak çalışmaları da devam ediyor.

HÜDA PAR’ın Van Büyükşehir Belediye başkan adayı belli oldu!
Yayınlama: 09.01.2024
A+
A-

HÜDA PAR, yerel seçim ittifak çalışmaları kapsamında Mart ayında yapılacak seçime Van’da kendi logosu ve adayı ile seçime gireceğini açıkladı. İşte HÜDA PAR’ın Van Büyük Büyükşehir Belediye başkan adayı…

 

Siyasi partilerin yerel seçim çalışmaları sürerken HÜDA PAR Van’da da kendi adaylarıyla seçime gireceğini açıkladı. HÜDA PAR Van İl Başkanlığında gazetecilerle bir araya gelen il yönetimi Van Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ilk başvuruyu aldı. HÜDA PAR, 31 Mart yerel seçimlerinde Van Büyük Şehir Belediye Başkanlığı Adayının Mehmet Mehdi Oğuz olduğunu açıkladı.

HÜDA PAR VAN BÜYÜKŞEHİR ADAYINI AÇIKLADI

HÜDA PAR 31 Mart yerel seçimlerinde Van Büyük Şehir Belediye Başkanlığı Adayının Mehmet Mehdi Oğuz olduğunu açıkladı.

Van Büyük Şehir Belediye Başkanlığı Adaylığını açıklayan Mehmet Mehdi Oğuz, “HÜDA PAR’dan 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Van Büyük Şehir Belediye Başkanlığı Adaylığı için bu gün HÜDAPAR İl Başkanlığımıza aday adaylığı başvuruda bulunduk. Rabbim hayırlara vesile etsin. Malumunuz 2014 yılı yerel Seçimlerinde HÜDAPAR Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığım olmuştu. HÜDA PAR İl ve ilçe teşkilatlarımız sürekli halkımızın içinde sahada aktif olarak çalışmaktadırlar.  Dolayısıyla Van’ımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini iyi biliyoruz. Malumunuz bu sorunlara ilişkin olarak İl Başkanlığımız tarafından kamuoyuna düzenli açıklamalarda bulunmaktadır. Van’ımız üç bin yıllık tarihi doğal ve tarihi potansiyeli ile bu gün hak ettiği yerden çok uzakta bulunmaktadır. Cumhuriyetin ilk yıllarında İstanbul ve Diyarbakır’dan sonra Van üçüncü büyük şehir konumunda idi.  Gerek merkezi hükümetlerin ihmali ve gerekse yerel yönetimlerin yetersizliği nedeniyle bu gün Van hak ettiği konumdan çok uzakta ve bununla birlikte bu gün birçok sorunla da boğuşmaktadır.” Dedi.

TÜM İMKANLARI SEFERBER EDECEĞİZ

“Ayrıcı şehrimizin temel sorunlarından biri de işsizlik ve fakirlik sorunudur. Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi ailelerimiz için elimizdeki tüm imkanları seferber edeceğiz. Yine yatırımcıya en geniş yelpazede destek sunarak şehrimizde işsizliğin azaltılmasını sağlayacağız. Tabi ki bir şehri kalkınması ve bir medeniyet şehrine dönüşmesi yalnızca maddi kalkınma ile mümkün değildir. Şehrimizin manevi, kültürel ve sanat alanında kalkınması için medeniyet şehirleri projelerini inşallah hayata geçireceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.