HÜDA PAR belediye başkan adayları belli oldu

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine doğru, 3 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı.

HÜDA PAR belediye başkan adayları belli oldu
Yayınlama: 11.01.2024
A+
A-

Şanlıurfa Kültür Merkezi’nde yapılan HÜDA PAR Bölge Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı Törenine katılan Yapıcıoğlu: Halkın dürüst belediyecilik ve gerçek hizmetle tanışma zamanının geldiğini belirterek seçimde ciddi bir çalışma beklediklerini dile getirdi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu konuşmasında sırasıyla adayları açıklayarak:  “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Emin Özarslan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Faruk Dinç, Siirt Belediye Başkan adayımız Abdurrahman Özcan, Ceylanpınar Belediye Başkan adayımız Adnan Sağlam, Bismil Belediye Başkan adayımız Ali Bilmez, Eğil Belediye Başkan adayımız Ali Durgunsu, Kahta Belediye Başkan adayımız Adem Yavuz. Bazı yerlerde lokal bazı ittifaklar gelişebilir. Bir yerde bir partiyle başka bir yerde başka bir partiyle başka bir grupla ittifak olabilir. Farklılıklar içine girebiliriz bunu zaman gösterecek.” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.