Hilton Van Oteline ’Küresel Sürdürülebilirlik Turizm Sertifikası’

Van’ın 5 yıldızlı oteli Doubletree By Hilton Van Hotel, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) tarafından bölgenin ilk ve tek ’Küresel Sürdürülebilirlik Turizm Sertifikası” alan oteli oldu.

Hilton Van Oteline ’Küresel Sürdürülebilirlik Turizm Sertifikası’
Yayınlama: 24.03.2023
Düzenleme: 24.03.2023
A+
A-

Van’da yıllardır yerli ve yabancı turistleri ağırlayarak kentin ekonomisine katkı sağlayan Doubletree By Hilton Van Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) tarafından tüm sektör ve uluslararası kuruluşlarla işbirliği halinde ortaya konan ’Küresel Sürdürülebilirlik Turizm Sertifikası’nı bölgede alan ilk ve tek otel oldu.

42 kriterden oluşan sertifikayı almanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Double Tree By Hilton Van Otel Genel Müdürü İrem Tinli Angün, “Sürdürülebilir turizm; turizmin hem toplum hem de çevre üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirerek yerel ekonomiye, doğal ve kültürel mirasın korunmasına, bölge halkının ve ziyaretçilerin yaşam kalitelerinin artmasına katkıda bulunmayı hedefliyor. Bizler de Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin ilk ve tek sürdürülebilirlik sertifikası alan oteli olduk. Ben bu çerçevede emeği geçen tüm ekibimi kutluyorum” dedi.

İLGİLİ HABERİ OKU


Hilton’dan 5 yıldızlı iftar menüsü

Van’ın beş yıldızlı oteli Double Tree By Hilton Van Otel, Ramazan ayında maneviyatın, lezzetin ve konforun üst seviyelere çıktığı iftar sofraları için hazırlıklarını tamamladı.

DoubleTree By Hilton Van Oteli, geleneksel Ramazan hazırlıklarını tamamladı. Ramazan ayı boyunca Türk mutfağının birbirinden lezzetli yemeklerinin sunulacağı Hilton Van Otel, iftar programında misafirlerini bekliyor.  Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan DoubleTree By Hilton Van Otel Satış Şefi Aytük Alpaslan, “Ramazan ayında vatandaşlara en güzel iftar keyfi sunmak için bizlerde gerekli hazırlıklarımızı tamamladık. Ramazan ayında hem manevi yönden bir heyecanımız oluyor, hem de hizmet sektöründe olduğumuz için iftar heyecanımız oluyor. Dinamik bir sektör olan turizmde, gastronomi de dinamiktir. Sürekli yeni lezzetler keşfetmeye çalışıyor ve keşfettiğimiz bu lezzetleri Van halkının hizmetine sunuyoruz. Bunun yanında A la carte ve toplu gruplarımız için farklı menü seçeneklerimizi hazırladık. Esperanza Restoranımızda ister a la carte ister açık büfe şeklinde misafirlerimize zengin iftar menüsü ve sınırsız çay ikramımız olacaktır. Rezervasyon için misafirlerimizin 0432 227 0 227 No’lu telefonu aramaları yeterli olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.