G’ler arasında gizli bir C harfi var! Birçok kişi bulamadı

Sadece yüksek IQ seviyesi olanlar 5 saniyede bulabiliyor! Zekanı test et… Bu zeka oyununda G’lerin arasında gizli bir C var. Olağanüstü gözlem becerileriniz varsa kolayca fark edebilirsiniz. Yapabilir misin? Hadi seni test edelim.

G’ler arasında gizli bir C harfi var! Birçok kişi bulamadı
Yayınlama: 24.04.2023
A+
A-

Zeka oyunları muhtemelen zihinsel kapasiteyi artırmanın, yanal düşünme becerilerini geliştirmenin ve hafıza gücünü korumanın en eğlenceli yollarından biridir. Bu beyin bilmecelerini çözmek, hemen tahmin edemeyeceğiniz, yaratıcı, düşündürücü zihinsel süreçler gerektirecektir.

Ayrıca ruh halini yükseltici oldukları bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Ayrıca bunları düzenli olarak çözmek sizi daha zeki yapabilir. Yani, kötü bir gün geçiriyorsanız ve sizi neşelendirecek bir şey istiyorsanız ya da sadece beyninizi veya duyu organlarınızı test etmek istiyorsanız, bir zeka oyunu çözün. Bu çevrimiçi bilmeceleri hiçbir yerde aramayın, çünkü sizin için heyecan verici bir bilmece hazırladık.
Meydan okumaya hazır mısın? Başlayalım.

G'ler arasında gizli bir C harfi var! Birçok kişi bulamadı

RESİMDEKİ FARKLI HARFİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde dağılmış W harfini görebilirsiniz. Bu resimde 53 G ve bir C var. Şimdi, bu bulmacada G’lerin arasına gizlenmiş C’yi sadece 5 saniye içinde bulmanız gerekiyor.

Bunu beyninizin ve gözlem becerilerinizin bir testi olarak kabul edin. Hazır mısın? O zaman başlayalım. Zaman sınırlı, bu yüzden acele edip bu bilmeceyi bir an önce çözseniz iyi olur.

GİZLİ HARFİ BULDUN MU?

Bu zeka oyununun cevabını sonunda vermiş olduk. Ancak, doğrudan cevaba gitmekten kaçınmanızı rica ediyorum. Lütfen, hile yapmayın. Hile yaparsanız gözlem becerilerinizi test edemezsiniz. C harfini buldun mu? Görüntüyü dikkatlice gözlemleyin, kolayca fark edeceksiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. G’lerin satırları ve sütunları arasında gizlenmiş C harfini görebildiniz mi? C’yi görebildiyseniz, tebrikler. Harika bir gözlem yeteneğiniz var. Bu beyin bilmecesinin çözümünü görmek için aşağı kaydırın. İşte çözüm.

karar

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.