Geleneksel Edremit Piknik Şenliğine Yoğun İlgi

Edremit ilçesinde ikinci kez düzenlenen ‘Geleneksel Edremit Piknik Şenliğine yoğun bir katılım sağlanırken etkinlikte renkli görüntüler yaşandı.

Geleneksel Edremit Piknik Şenliğine Yoğun İlgi
Yayınlama: 28.08.2023
A+
A-

Geleneksel Edremit Piknik Şenliğine gelen davetliler doyasıyla eğlendiler. Yaklaşık 500 kilogram köfte ve sucuk dağıtıldığı şenlikte yüz boyama, palyaço gösterisi, yerel sanatçılardan oluşan konser ve geleneksel oyunlar oyunlara yer verildi.

Van’ın gözde ilçesi olan Edremit’te Van Gölü’nün ve ilin tanıtımını öne çıkarmak amacıyla ikinci kez düzenlenen Geleneksel Edremit Piknik Şenliğine yoğunu bir katılım sağlandı.

Geleneksel Edremit Piknik Şenliğine Yoğun İlgi

Edremit Belediyesince yapılan etkinlikte Van ve çevre illerde gelen vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.

Van Gölü sahilinde bulunan belediye parkında gerçekleştirilen şenlikte, çocuklar yüz boyama, palyaço gösterisi ve geleneksel oyunları oynayarak verilen konserde halaylar çekildi.

Etkinlik alanında gelen vatandaşlarla birebir ilgilenen Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, gelen davetlilere teşekkür etti.

Amaçlarının bu güzeli ilçeyi ve içine alan Van Gölü tanıtma olduğu belirten Başkan Say,” 7 den 70’ e binlerce vatandaşımızın katılımıyla güzel bir piknik günü geçirdik. Van Gölü’nün sahilinde bir araya gelerek birlikte güzel bir piknik yaptı. Amacımız bunu her yılmak. Bugün buraya gelen herkese teşekkür ediyorum,” dedi.

 

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.