Gazeteciler sordu Başkan Kıyak cevapladı! Tamam mı devam mı?

Van’da  Vanspor Başkanı Feyat Kıyak’ı istifası yerel seçimlerden sonra en çok konuşlan konuların başından geldi. Peki tamam mı devam mı? İşte net cevap…

Gazeteciler sordu Başkan Kıyak cevapladı! Tamam mı devam mı?
Yayınlama: 28.11.2023
A+
A-

TFF 2. Lig’de Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren Vanspor’da son haftalarda üst üste yaşanan puan kayıpları sonrası Sportif Direktör Ali Kurt ve Teknik Direktör Mustafa Sarıgül ile yollar ayrılmıştı.

Nazilli maçı sonrası bir istifa haberi de Vanspor Başkanı Feyat Kıyak’tan gelmişti. Yaşanan olaylar üzerine bugün kulüp tesislerinde basınla bir araya gelerek Feyat Kıyak istifası ile ilgili son kararını açıkladı.

 

Nazilli maçı sonrası yönetime istifasını sunan Feyat Kıyak ile Vanspor yönetimi arasında bir görüşme gerçekleşmiş ve istifa ertelenmişti. Vanspor yönetimi Feyat Kıyak hakkındaki kararını vererek Kıyak’ın istifası kabul edilmediğini ve görevinin başında olduğunu açıkladı.

 

ALDIĞIMIZ KARAR DOĞRULTUSUNDA GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Feyat Kıyak yaptığı açıklamada, “Vanspor’un sahipsiz kaldığını tüm şehir biliyor ve futbolcularla, yönetimle birlikte birlik ve beraberlik içerisinde iyi yerlere getirmeye çalıştık. Bazen böyle köşeye çekilmek gerekiyor. Bizler isterdik ki bu süreçte kenttekiler bu kulübe, futbolculara, yönetime sahip çıksın ama maalesef bu şehir kör, sağır olmuş. Herkes kendi derdine, kendi çıkarına düşmüş. İki sezondur başkanlığını yaptığım Vanspor’u ilk günden bugüne kadar yalnız bırakmayan Van Valisi Ozan Balcı’ya teşekkür ediyorum. Kendisiyle istişare ettik. Vanspor’u yalnız bırakmayacağız dedi. Bu şehrin sevgisini nasıl kazandığımızı, son 2 günde taraftarın bize nasıl sahip çıktığını görüyoruz. Hepsine teşekkür ediyorum. Aldığımız karar doğrultusunda görevimizin başındayız. Dün nasıl ki sözümüzün arkasındaysak bu saatten sonra da sözümüzün arkasındayız. Bu şehre şampiyonluğu yaşatmak için hem futbolcularla, hem de yönetimle birlikte, Van Valimizle, bize destek olanlarla birlikte yolumuza devam edeceğiz.” Dedi.

şehrivan

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.