Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde nasıl tur atlar?

Şampiyonlar Ligi’nde bu gece grubun en kritik maçına çıkacak olan Galatasaray, sahasında Manchester United’ı ağırlayacak. 4. maçlar sonunda 4 puanla 3. sırada yer alan temsilcimizi bir üst tura çıkaracak birçok senaryo bulunuyor. İşte Galatasaray nasıl tur atlar sorusunun cevabı…

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde nasıl tur atlar?
Yayınlama: 29.11.2023
A+
A-

Galatasaray ile Manchester United, Şampiyonlar Ligi’nin 5. haftasında bu gece saat 20.45’te Rams Park’ta karşı karşıya gelecek. İngiliz deviyle oynanacak karşılaşma temsilcimizin gruptan çıkması yolunda büyük önem taşıyor.

2 MAÇI DA KAZANIRSAK RAKİPLERE BAKMIYORUZ

Galatasaray bu gece Manchester United’ı yenmesi, ardından ise deplasmanda Kopenhag’dan 3 puan alması durumunda diğer maçlarının sonucuna bakmadan adını son 16 turuna yazdıracak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? İşte Manchester United maçı öncesi tüm ihtimaller

MANU’YA KAYBEDERSEK KOPENHAG’DA 1 PUAN YETECEK

Temsilcimiz, Manchester United’ı yener ve Kopenhag da Bayer Münih’e puan kaybederse Galatasaray’a Kopenhag karşısında 1 puan yetecek.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? İşte Manchester United maçı öncesi tüm ihtimaller

MAĞLUBİYET İŞLERİ ZORA SOKAR

Galatasaray, Manchester United’a kaybederse son hafta Kopenhag’dan mutlak 3 puan almak zorunda. Ancak Danimarka’da alınacak galibiyet sarı-kırmızılılara yeterli olmayacak ve temsilcimiz Manchester United’ın Bayern Münih’e yenilmesini bekleyecek.

Kaynak : Haberler

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.