Ferman Yıldırım’a büyük destek

AK Parti Genel Merkezi tarafından Ferman Yıldırım’ın, Çaldıran Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi ile Çaldıran’da dengeler alt üst olmaya başladı.

Ferman Yıldırım’a büyük destek
Yayınlama: 21.02.2024
Düzenleme: 21.02.2024
A+
A-

İYİ Parti Kadın kolları Başkanı, İYİ Parti Çaldıran Belediye Başkan adayı Harun Bayrak ve beraberinde birçok partili, partilerinden istifa ederek AK Parti Çaldıran Belediye Başkan adayı Ferman Yıldırım’ın desteklemek anlamında AK Parti’ye katılım sağladı.

AK Parti Çaldıran Belediye Başkan adayı Ferman Yıldırım geçmişte yaptıkları icraatlar gelecekte yapılacakların referansı olacağını belirterek; “İlk günden itibaren şahsıma ve partime gösterdikleri yakın ilgiden dolayı tüm hemşerilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Hepsi benim abilerim, kardeşlerim, ablalarım, bacılarım. Ben onların hizmetkârıyım, onların içinde büyüyen onlarla aynı havayı teneffüs eden bir kardeşleriyim.

Daha önceki yıllarda da Van’ın Çaldıran Belediye Başkanı iken yaptıklarım ortada. Her zaman Çaldıran halkının hizmetinde oldum. Belediye Başkanlığım döneminde hayal ettiğim ama yapamadığımız bazı önemli projelerimiz vardı. Halkımız da bunun farkında. İnşallah bu dönem halkımız tekrardan bizleri Belediye Başkanlığını yapabilme sorumluluğunu verirlerse, Çaldıran bu dönem Van’ın en güzel ve cazibe ilçesi olacaktır.

Buna herkes emin olabilir. Halkımız bugün bizlere teveccüh göstermelerinin nedeni işte budur. Halkımız bize güveniyor bize inanıyor. Allah bizleri halkımıza karşı mahcup etmesin” diyen Belediye Başkan adayı Ferman Yıldırım, partilerinden istifa ederek kendilerine destek olmak konusunda çaba gösteren herkese çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

vanhavadis


Eski başkan Çaldıran için yeniden aday!

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.